Leukste kraamcadeau onder de 25 euro

Door Floor Tuinstra

Leukste kraamcadeau onder de 25 euro

Origineel Kraamcadeau voor ouders en baby

Inmiddels had ik de 30e knuffel ontvangen van ons kraambezoek. Aangezien we klein wonen en niet veel ruimte hebben, wist ik al dat we niet alle knuffels in het kamertje van mijn zoontje konden zetten. Dus nadat al het kraambezoek was geweest zat ik met twee dozen vol speelgoed waarvan ik wist dat we er teveel van hadden. Zo zonde van al het geld, het materiaal, de tijdsverspilling van nog even snel iets kopen. En als ouders hadden we er eigenlijk niets aan, laat staan dat mijn zoontje met zoveel knuffels tegelijk kan spelen.

Wil je eens niet met de 80e knuffel komen aanzetten, het zoveelste rompertje wat al te klein is omdat de baby wat groter was dan verwacht bij de geboorte?
Zoek je een kraamcadeau:

  • wat zowel de ouders als de baby ten goede komt
  • voor onder de 25 euro
  • een tijdloos kraamcadeau
  • een kraamcadeau waar niet alleen de ouders en de baby van profiteren maar ook oudere kinderen in het gezin
  • en als kers op de taart ook een origineel kraamcadeau?

Dan heb jij met het boek ‘Reflexologie voor baby’s, masseer de kwaaltjes van je kindje in 1 minuut weg‘ een origineel en nuttig kraamcadeau in je handen.

Iedere baby vindt een moment van ontspanning en quality time met zijn papa of mama fijn. Daarnaast hebben vrijwel alle babytjes op een gegeven wel ergens last van: obstipatie, krampjes, verkoudheid, een loopneus, slapeloosheid, nachtangsten, harde ontlasting, hikken, reflux, slecht kunnen boeren, doorkomende tandjes, buikpijn, diarree en ga zo maar door.
Daar kun je op een natuurlijke en speelse manier wat aan doen met de voetreflex massage technieken uit ‘Reflexologie voor baby’s’.

Ook verkrijgbaar via bol.com