baby

Met 8 weken slaapt ze al 8u aan één stuk door en poept als de beste

Door Floor Tuinstra

Met 8 weken slaapt ze al 8u aan één stuk door en poept als de beste

Brenda, thuisverpleegkundige uit België volgde in 2019 de 3 daagse cursus baby- en peuterreflexologie voor professionals en was zo enthousiast dat ze me spontaan haar ervaring als review mailde. Ik heb haar gevraagd of ik daar ook haar foto’s bij mocht plaatsen en die werden me van harte gestuurd. Hieronder lees je Brenda’s ervaring na het opdoen van Floor’s babyreflexologie.

Brenda & Aster

Een vriendin vond een 3 daagse weekendcursus van Floor online. Ik ging mee zonder enige verwachting en besloot er een mooi weekend Den Haag van te maken met ons 2.
Wat ik toen nog niet wist bij inschrijving, is dat ik 4 maanden zwanger zou zijn als de cursus doorging. En wat heb ik veel bijgeleerd dat weekend! Een fijne bende Nederlandse dames en de boeiende, heel duidelijke uitleg van Floor maakten dit een heel interessant uitje!
Want het was een heel fijne driedaagse, het voelde niet als leren of studeren.

Ik had nog 5 maanden om alle info te laten bezinken en dat deed ik ook. Ik haalde de stof van mijn cursus terug naar boven toen onze dochter bijna werd geboren.

Ik masseer sinds haar geboorte zo goed als iedere dag haar voetjes.

Vóór en na een vaccinatie geef ik haar een babyreflexologiemassage.

Hoe slaapt Aster nu je dagelijks babyreflexologie toepast met Floor’s technieken?

Ik geef uitsluitend borstvoeding en blijkbaar slapen deze kindjes minder snel door, maar Aster slaapt al door, 8u aan één stuk, na 8weken.

En hoe is haar ontlastingspatroon?

Ze ‘poept’ als de beste om het op z’n Nederlands te zeggen ;-)

En bovenal is het een hele fijne moeder-dochter quality time. Ze vindt het heerlijk om zich te laten masseren en ik vind het o zo fijn om toe te passen en me zo verder te ontwikkelen.
Daardoor krijg ik het beter in mijn vingers en wie weet doe ik er binnenkort wel iets mee?
Het was alvast de beste investering die ik heb gedaan in 2019! Bedankt om al je wijsheid met ons te delen lieve Floor!”

Foto: Delphine Otte
https://www.delphineotte.be/

Ik pas het trouwens ook vaak toe bij mijn vriend, die is inmiddels ook fan ;-)

Heel veel liefs,
Brenda & Aster :)

Ben je ook enthousiast geworden om de speciaal benoemde technieken die Floor heeft ontwikkeld te leren en je eigen te maken of wil jij je baby ook laten poepen als de beste?
Dat kan via het boek Reflexologie voor baby’s of via een 3 daagse cursus, ook toegankelijk voor moeders. Kijk dan bij het cursus aanbod of er een cursus bij jou in de buurt plaatsvindt. Is deze niet bij jou in de buurt dan kan er wellicht één gepland worden bij voldoende interesse.