podcast

Podcast TCM Lover: Een gesprek met de 1e babyreflexoloog van Nederland...Floor Tuinstra

Door Floor Tuinstra

Podcast TCM Lover: Een gesprek met de 1e babyreflexoloog van Nederland...Floor Tuinstra

Afgelopen week had ik een heel leuk interview met Owen de Ridder, hij is de man achter de podcast TCM Lover en zoals je zult horen in het gesprek, heeft hij van nature een nieuwsgierige aard. Af en toe hoor je de vogeltjes in de tuin bij hem op de achtergrond tjilpen.

Hoe word je voetreflexoloog en kom je van een kantoorbaan vervolgens in de voetreflexologie terecht? Kun je alcoholgebruik of suikergebruik terugzien in de voeten? Hoe zit het met koude voeten en koude tenen bij mensen, hoe denk ik daar over? Waarom zijn juist de voeten zo toegankelijk vergeleken met de rest van het lichaam bij baby’s? Dat en meer komt ter sprake in de podcast van TCM Lover.

tcm-lover-podcast-Floor-Tuinstra

Hier kun je de podcast aflevering beluisteren:

“Floor is gespecialiseerd in babyreflexologie (een vorm van baby voetmassage) en zwangerschapsreflexologie. Als 1e baby-reflexoloog in Nederland en als moeder heeft ze pionierswerk verricht op het gebied van babyreflexologie en babymassage. Ze heeft verschillende cursussen ontwikkeld waarbij ze de eerste generatie Nederlandse reflexologen en ouders leert hoe ze baby’s kunnen ontspannen en verschillende symptomen bij baby’s kunnen verlichten zoals obstipatie, krampjes, slapeloosheid, verkoudheid en doorkomende tandjes.”