Wonder woman draagt geen hoge hakken

Door Floor Tuinstra

Wonder woman draagt geen hoge hakken

Niet alle superhelden dragen capes. Sommigen, zoals Wonder Woman Gal Gadot, dragen platte schoenen.

De “Wonder Woman” -ster heeft bijna uitsluitend platte of bijna platte schoenen gedragen om haar record-brekende, wijd geprezen film te promoten. Ze is gespot in sjieke Louboutins, sportieve laarzen en ‘wonderbaarlijk’ in een paar platte sandalen die ze droeg naar de Hollywood-première van de film.
Gadot is niet de eerste vrouw die het comfort op de rode loper belangrijk vindt maar haar beslissing was al een aantal jaren in de maak.

wonder-woman-in-sneakers
NEW YORK, NY: Gal Gadot in Manhattan op 23 mei 2017 in New York City. (Photo by Robert Kamau/GC Images)

“Ik wil een trend setten van de rode loper betreden met platte schoenen”. “Ik hou van het dragen van hoge hakken, het is mooi, het is sexy. Maar tegelijkertijd brengen, vooral stiletto’s, ons uit balans. We kunnen iedere minuut vallen. Het is niet goed voor onze rug. Waarom doen we het eigenlijk? Ik kan hoge hakken dragen, het is niet zo dat ik ze niet kan dragen omdat ik door mijn rug ben gegaan. Maar ik dacht ‘Let’s go all the way, ik ga platte schoenen dragen’ Ik heb op dit moment gewacht.”

platte-schoenen-gal=gado-wonder-woman
NEW YORK, NY – 23 MEI: Gal Gadot arriveert bij het “AOL Build” taping at BUILD Studio op 23 Mei 2017 in New York City. (Photo by James Devaney/GC Images)


Er kleven veel gezondheidsrisico’s aan het dragen van hoge hakken zijn. Om er een paar te noemen, hakken kunnen likdoorns, hielspoor en rugproblemen veroorzaken.

Dus een high five voor Gadot voor het dragen van platte schoenen.

Bronnen (8-6-2017):

httpss://www.usatoday.com/story/life/entertainthis/2017/05/26/real-reason-why-gal-gadot-wore-flats-wonder-woman-premiere/102202052/

https://www.huffingtonpost.com/entry/gal-gadot-flats_us_59380e1ce4b0aba888ba8773