Welkom!

Floor is een zeer gerespecteerd en kundig reflexoloog met een pragmatische en intuïtieve benadering voor de behoefte van haar klanten. Ze wordt veel gevraagd om haar helende handen maar ook voor haar kalmerende natuur.

Ze heeft verschillende cursussen ontwikkeld waarbij ze de eerste generatie Nederlandse reflexologen en ouders leert hoe ze baby’s kunnen ontspannen en verschillende symptomen bij baby’s kunnen verlichten zoals obstipatie, krampjes, slapeloosheid, verkoudheid en doorkomende tandjes.

Floor Tuinstra Reflexologie - 1e babyreflexoloog van Nederland - Reflexologie Docente - Auteur
Floor Tuinstra Reflexologie - 1e babyreflexoloog van Nederland - Reflexologie Docente - Auteur

De praktijk van Floor.

Naast de vele volwassenen die ze behandelt, is ze gespecialiseerd in babyreflexologie (een vorm van baby voetmassage) en zwangerschapsreflexologie. Als 1e baby-reflexoloog in Nederland en als moeder heeft ze pionierswerk verricht op het gebied van babyreflexologie en babymassage.

In haar praktijk in Den Haag en Bussum kun je terecht voor voetreflexologie behandelingen. Denk bijvoorbeeld aan een voetreflexmassage voor het opwekken van de bevalling, voetreflexologie bij diabetes, voetreflexologie om je hormonen weer in balans te brengen tijdens de overgang of na een bevalling, een voetreflexmassage om je baby beter te laten ontlasten, een voetreflexmassage voor meer ontspanning en balans.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, neem dan gerust contact op.

Kalme en rustige behandeling. De indruk wordt meteen gewekt dat ze zeker van haar zaak is. De behandeling zelf is zowel ontspannend als prikkelend, bepaalde voetzone gebieden worden gestimuleerd en dit is duidelijk te merken tijdens de behandeling. Floor heeft een goed gevoel van wat wenselijk is. Het gevoel van tevredenheid na afloop is heel hoog.

Oliver – Den Haag

Floor, jij masseert als een Chinees met het verschil dat je Nederlands praat. Je hebt mensen die reflex punten zeggen te kunnen masseren maar waarbij je het gevoel hebben dat ze de juiste plek net niet raken, dat doe jij wel. Je bent de koningin van de reflex massage!

Catharina – Den Haag

Heerlijk ontspannende massage! Op een aangename manier weet Floor de drukpunten te vinden die tot een prettige ontspanning leiden. Na afloop geeft deze massage een rustig gevoel.

Lena – Dordrecht

Cursussen.

Boek een cursus reflexologie online.

Wil je graag zelf leren een reflexmassage te geven? Schrijf je dan hieronder in voor een cursus van mij.

Over Floor Reflexologie.

Een aantal praktische zaken op een rijtje.

De praktijk is open op maandag en woensdag in Den Haag en op vrijdag in Bussum van 8:30u tot 18:00u. Alle behandelingen gaan volgens afspraak. Afmeldingen graag 24 uur van te voren doorgeven, anders kan er een bedrag in rekening worden gebracht.

Adres

Usselincxstraat 111
2593 VJ, Den Haag

Bedrijfsgegevens

KVK: 54336538
BTW NL002035954B78

Contact

06-47330498
info@floortuinstra.nl